Joan Àvila

Joan Àvila Fuster nascut a Palma de Mallorca l'any 1980.

L'any 2003 faig sa primera exposició individual a sa galeria Mediterrània, Palma, gràcies al projecte des Govern “Noves Presències”; després participaré a sa fira d'art de barcelona Art Expo (2003) i a la sala d'art de s'ajuntament de Calvià amb el motiu d'esser sel.leccionat al certàmen de pintura jove del “Rei en Jaume”. El 2004 exposició individual a la sala d'art jove de Barcelona i som sel.leccionat a Eïvissa i Formentera al certàmen de pintura jove; el mateix any exposició de quatre artistes a sa galeria Fran Reus de Palma “Jove figuració”, a sa mateixa galeria l'any 2009 faig també sa colectiva de tres artistes “Darwin al s. XXI: art i evol.lució” i les individuals”Urbanitas”(nit de l'art a Palma 2006) i “Informalismes”pel cinquuè aniversari de sa galeria any 2008. “Informalismes II” la segueix l'any 2009 al Museu de Porreres, Mallorca.

L'any 2005 Particip amb sa galeria ADDAYA (Alaró, Mallorca) a vàries colectives com “Terenta per trenta”, “Obra gràfica” “1er aniversari”. El mateix any participaré també a les fires d'art “InArt” Girona i “De Arte”, Madrid, i faig una individual, “Obres recents”.Altres exposicions colectives amb sa mateixa galeria són “Imatges raonades” (2007), “Eco- Efect” art acció(2005) a Pollença, Mallorca; el 2009 Nit de l'art a Palma, “Darwin al s.XXI: art i evol.lució” al centre de cultura Son Tugores d'Alaró, Mallorca. També a sa fira d'art ARTESEVILLA 2007.

Altres exposicions són ses colectives amb sa galeria ARTARA de Maó, Menorca, “Amb Menorca al cap”(2006), 2007 Temptacions de st. Antoni a sa galeria Espai b de Barcelona, “100 anys COVIB” al centre de cultura Can Gelabert i a la Fundació Barceló amb motiu de tenir un accècit al premi de pintura jove i 2009 dues exposicions temàtiques a mans des Govern “Chopin” i “Interpretant Ramón Llull.

Despés de més de set anys a Barcelona havent abandonat els estudis de Belles Arts, torn a Mallorca deixant enrrera l'enrenou de cotxes, metros, vianants i sirenes per establirme al poble on el temps el silenci la llum i sa natura me fan gaudir de sa pintura d'una manera diferent.

Ja estic preparant sa següent exposició “Instantànies II” pel decembre d'enguany (2010) a sa galeria ADDAYA d' Alaró, Mallorca.